Museumsbutik


I Museumsbutikken finder du mange smukke varer fra lokale forhandlere, f.eks. sælger vi RAKU stagen fra LoPe: den lille firkantede stage med og uden tekst til små bedelys. 

Vi har også flotte træbrætter fra Træliv lavet af et væltet bøgetræ, der stod i Museumsparken. Vi har de flotteste håndlavede træskeer fra KAIS i Ulfborg. Armringe og halskæder fra NYGAARD Smykker, hvor hvert eneste smykke er unikt og håndlavet, så der er aldrig to smykker, som er helt ens. 


Vi forhandler KUBUS serien fra By Lassen, som produceres i Holstebro. Vi forhandler også tasker fra grünBAG, et firma som er skabt på baggrund af et hjerte for genbrug og kreativt design. Økologiske tekstiler fra The Organic Company, bl.a. lækre viskestykker og karklude samt strikkede karklude fra Solwang. 

Naturligvis forhandler vi stadig de flotte varer fra Hornvarefabrikken i Bøvlingbjerg og de uundværlige opvaskebørster fra Børstenbinderen i Ringkøbing. Vi har fået flotte keramik krus, vaser og stager fra islandske Bjarni Sigurdsson. 

Ligeledes er der et stort udvalg af bøger fyldt med spændende lokalhistorie. 

Butikken kan besøges uden at købe billet til museet.