Krimi i Vestjylland


Museerne blev væltet over ende, da forfatter Lone Theils i januar måned fortalte om sit arbejde med krimiserien Hjemvendt. Derfor kommer hun igen denne aften og holder foredrag om sit forfatterskab og arbejdet med at skrive de spændende krimier, som vi alle holder af at læse. Hun fortæller også om sit arbejde med Hjemvendtserien, der tager sit udgangspunkt i Holstebro og bevæger sig rundt i Vestjylland. Kom og hør om forfatterlivet, og hvorfor heltinden Signe Brask måtte være fra Lones hjemegn.


ONSDAGSFOREDRAG
Onsdag den 4. december 2019 kl. 19.30

v/ forfatter, Lone Theils


ONSDAGSFOREDRAG

Foredraget arrangeres af Holstebro Museumsforening i samarbejde med Holstebro Folkeuniversitet. Medlemmer af Holstebro Museumsforening har gratis adgang - for ikke medlemmer koster det 50 kr.

Foredraget begynder kl. 19.30 i foredragssalen på Holstebro Museum. I pausen er der mulighed for at drikke kaffe/te og nyde kage. Dette bestilles og betales i caféen før foredraget.

Nyhed! Fra oktober til marts er der mulighed for at spise i Museumscaféen inden foredraget begynder. Dagens ret tilbydes for 158 kr. Bordbestilling er nødvendig på telefon 22 398 398 og gerne inden kl. 12.00 på dagen.