Mit TV liv med arkæologien

Gennem 21 år har Frantz Howitz budt dk4´s seere velkommen til "Arkæologien Rundt". Ca. 150 programmer er det blevet til. Dertil kan lægges de årlige udsendelser om "Danefæ top 10", adskillige rejseprogrammer med fokus på historie og arkæologi og en lang række programmer med, nu afdøde, madhistoriker Bi Skaarup om genskabelsen af fortidens køkken.

I april måned 2018 modtog Frantz Howitz prisen som "Årets arkæolog" uddelt af Sammenslutningen af Danske Amatørarkæologer. Det satte ham i selskab med tidligere prismodtagere som Piet van Deurs, Erik Kjersgaard og Ebbe Kløvedal Reich.

I dag er den nu 67-årige Frantz Howitz gået på pension, men kun delvist. Som freelance tilrettelægger er der stadig tid og lyst til at producere nye programmer til dk4's programflade især om historie og arkæologi.

Frantz Howitz glæder sig til at fortælle om sit mangeårige virke for arkæologien og historien. Undervejs vil han vise flere klip fra sine udsendelser, bl.a. med Lis Helles Olesen fra Holstebro Museum og med Dronningen, som Frantz fik til at fortælle levende og vidende om sin kærlighed til arkæologien.

ONSDAGSFOREDRAG
Onsdag den 9. oktober 2019 kl. 19.30

v/ TV tilrettelægger Frantz Howitz

ONSDAGSFOREDRAG

Foredraget arrangeres af Holstebro Museumsforening i samarbejde med Holstebro Folkeuniversitet. Medlemmer af Holstebro Museumsforening har gratis adgang - for ikke medlemmer koster det 50 kr.

Foredraget begynder kl. 19.30 i foredragssalen på Holstebro Museum. I pausen er der mulighed for at drikke kaffe/te og nyde kage. Dette bestilles og betales i caféen før foredraget.

Nyhed! Fra oktober til marts er der mulighed for at spise i Museumscaféen inden foredraget begynder. Dagens ret tilbydes for 158 kr. Bordbestilling er nødvendig på telefon 22 398 398 og gerne inden kl. 12.00 på dagen.