Sol over land


Holstebro Museum åbner i efteråret 2019 sin nye udstilling "Det eventyrlige Loft" med 14 fortællinger om den vestjyske historie fra istidens afslutning
indtil i dag. Ved foredraget fortælles om en af disse - nemlig om bronzealderen, der er perioden fra 1750-500 f.Kr. Temaet for foredraget er at rejse. Både at rejse ud i Europa for at etablere handelsforbindelser, så man kan skaffe bronze hjem til landet, men også om at rejse til "den anden verden" - om guderne og mytologi. Centralt i fortællingerne står solen - både fordi bronzealderen var en forholdsvis varm og solrig periode, men også
fordi solen er omdrejningspunktet i bronzealderens mytologi.


ONSDAGSFOREDRAG
Onsdag den 20. november 2019 kl. 19.30

v/ Museumsinspektør Niels Terkildsen, Holstebro Museum


ONSDAGSFOREDRAG

Foredraget arrangeres af Holstebro Museumsforening i samarbejde med Holstebro Folkeuniversitet. Medlemmer af Holstebro Museumsforening har gratis adgang - for ikke medlemmer koster det 50 kr.

Foredraget begynder kl. 19.30 i foredragssalen på Holstebro Museum. I pausen er der mulighed for at drikke kaffe/te og nyde kage. Dette bestilles og betales i caféen før foredraget.

Nyhed! Fra oktober til marts er der mulighed for at spise i Museumscaféen inden foredraget begynder. Dagens ret tilbydes for 158 kr. Bordbestilling er nødvendig på telefon 22 398 398 og gerne inden kl. 12.00 på dagen.