Medlemsinformation

Bliv medlem af Holstebro Museumsforening og få adgang til mange fantastiske fordele!

• Gratis adgang med en ledsager til Holstebro Museum.
  • Gratis adgang til foredrag og omvisninger og udstillingsåbninger.
  • Modtager hvert år i juni årsskriftet "Vi fortæller" fra De Kulturhistoriske Museer i Holstebro Kommune med artikler om egnens historie.
  • Modtager tre gange om året Holstebro Museums program.
  • Modtager hvert år før jul en boggave.
  • Man har mulighed for at deltage i kulturhistoriske ture ledet af museets medarbejdere.
Som medlem er du med til at arbejde for udbredelsen af kendskabet til Holstebro Museum og styrke dets placering i lokalsamfundet.

Holstebro Museumsforening blev stiftet den 30. juni 1930 og har i dag ca. 600 medlemmer.

Se vedtægter for Holstebro Museumsforening her.

Spørgsmål om medlemskab besvares på Holstebro Museum.
Tlf. 21 18 78 69 eller send en mail til info@holstebro-museum.dk

Et medlemskab af Holstebro Museumsforening koster 300 kr. om året for perioden 1. februar-31. januar og gælder for to personer.

Betales via bankoverførsel til reg. 7600 kontonr. 4038279 Vestjysk Bank, Holstebro eller via Mobilepay nr. 910831.

Orientering om museets situation under corona-nedlukningen ved museets ledelse: