Museumsbutikken

Museumsbutikken er et lille univers af brugskunst, tekstiler, tøjdyr, tasker og smykker. Butikken fører udvalgte brands, der har en god fortælling eller noget på hjertet. Vi ønsker at sætte fokus på god kvalitet og gerne i kombination med lokale producenter, økologi og bæredygtighed. Her kan du finde noget til enhver pris og lejlighed.

Butikken kan besøges uden at købe billet til museet.


I Museumsbutikken finder du mange smukke varer fra lokale forhandlere, f.eks. sælger vi RAKU stagen fra LoPe: den lille firkantede stage med og uden tekst til små bedelys.

Vi har også flotte træbrætter fra Træliv lavet af et væltet bøgetræ, der stod i Museumsparken. Vi har de flotteste håndlavede træskeer fra KAIS i Ulfborg. 

Ligeledes er der et stort udvalg af bøger fyldt med spændende lokalhistorie. 
Vi forhandler KUBUS serien fra By Lassen, som produceres i Holstebro. Vi forhandler også tasker fra grünBAG, et firma som er skabt på baggrund af et hjerte for genbrug og kreativt design. Økologiske tekstiler fra The Organic Company, bl.a. lækre viskestykker og karklude samt strikkede karklude fra Solwang.

Naturligvis forhandler vi stadig de flotte varer fra Hornvarefabrikken i Bøvlingbjerg og de uundværlige opvaskebørster fra Børstenbinderen i Ringkøbing. Vi har fået flotte keramik krus, vaser og stager fra islandske Bjarni Sigurdsson.