Kvindernes verden

- Hjemmene på Hjerl Hede
Da H.P. Hjerl Hansen grundlagde Frilandsmuseet Hjerl Hede i 1930, rejste han en mindesten til ære for landbokvinderne og deres "stille Gærning". Dengang kendte de fleste landbolivet på egen krop og sjæl. Sådan er det ikke mere. 

I foredraget Kvindernes verden - hjemmene på Hjerl Hede, der er baseret på bogen af samme navn, udfolder journalist og forfatter Helle Juhl nogle kvindeskæbner fra hjemmene på Hjerl Hede. Fra 1600-årenes svenskekrige til de kriseramte 1930'ere. 

En medrivende tidsrejse i ord og billeder gennem 300 års kvindeliv.
ONSDAGSFOREDRAG
Onsdag den 3. februar 2021 kl. 19.30
v/ Helle Juhl, journalist, forfatter og foredragsholder

Der skal købes billet til foredraget på forhånd.

VI PASSER PÅ DIG:
Mundbind er påbudt, når man går og står.
Deltagere får tildelt anviste pladser. Hvis man vil sidde sammen, bookes billetter på samme mailadresse.

Der er mulighed for at spise i Restaurant Støberiet, inden foredraget begynder. Restauranten tilbyder "Dagens ret" for 158 kr. plus billetgebyr. Tilbuddet skal købes her senest tirsdag den 2. februar kl. 10.00.

KØB BILLET

KØB DAGENS RET I RESTAURANT STØBERIET

ONSDAGSFOREDRAG
Foredragene arrangeres af Holstebro Museumsforening i samarbejde med Holstebro Folkeuniversitet. Medlemmer af Holstebro Museumsforening har gratis adgang - for ikke medlemmer koster det 50 kr. plus billetgebyr.

Alle foredragene begynder kl. 19.30 i Folkesalen på Holstebro Museum. I pausen er der mulighed for at drikke kaffe/te og nyde kage. Dette bestilles og betales i restauranten før foredraget.