Kvindernes verden

Foredraget er aflyst!

- Hjemmene på Hjerl Hede
Da H.P. Hjerl Hansen grundlagde Frilandsmuseet Hjerl Hede i 1930, rejste han en mindesten til ære for landbokvinderne og deres "stille Gærning". Dengang kendte de fleste landbolivet på egen krop og sjæl. Sådan er det ikke mere. 

I foredraget Kvindernes verden - hjemmene på Hjerl Hede, der er baseret på bogen af samme navn, udfolder journalist og forfatter Helle Juhl nogle kvindeskæbner fra hjemmene på Hjerl Hede. Fra 1600-årenes svenskekrige til de kriseramte 1930'ere. 

En medrivende tidsrejse i ord og billeder gennem 300 års kvindeliv.
ONSDAGSFOREDRAG
Onsdag den 3. februar 2021 kl. 19.30
v/ Helle Juhl, journalist, forfatter og foredragsholder

Der skal købes billet til foredraget på forhånd.

VI PASSER PÅ DIG:
Mundbind er påbudt, når man går og står.
Deltagere får tildelt anviste pladser. Hvis man vil sidde sammen, bookes billetter på samme mailadresse.

Der er mulighed for at spise i Restaurant Støberiet, inden foredraget begynder. Restauranten tilbyder "Dagens ret" for 158 kr. plus billetgebyr. Tilbuddet skal købes her senest tirsdag den 2. februar kl. 10.00.
ONSDAGSFOREDRAG
Foredragene arrangeres af Holstebro Museumsforening i samarbejde med Holstebro Folkeuniversitet. Medlemmer af Holstebro Museumsforening har gratis adgang - for ikke medlemmer koster det 50 kr. plus billetgebyr.

Alle foredragene begynder kl. 19.30 i Folkesalen på Holstebro Museum. I pausen er der mulighed for at drikke kaffe/te og nyde kage. Dette bestilles og betales i restauranten før foredraget.