Tirsdagstur - Myter og sagn i Vestjylland

Det vestjyske landskab er rigt på myter og sagn om overnaturlige væsner som f.eks. kæmper, ellefolk og drager. På turen kører vi rundt i landskabet og hører om mange af de myter og sagn, der bl.a. knytter sig til kirker, gravhøje og vådområder. Vi vil blandt mange andre steder besøge Borbjerg Kirke, Handbjerg Marina, Oddesundbroen, gravhøjene ved Langemettevej og måske gemmer endda Holstebro Museum på en overnaturlig fortælling.

Vi finder et dejligt sted i landskabet, hvor vi kan drikke vores kaffe og spise vores kage i fred for nærgående ellepiger og bjergmænd.

TIRSDAGSTUR
Tirsdag den 26. maj 2020 kl. 18.30

Aftenens guide er museumsinspektør, Niels Terkildsen

Praktisk information til tirsdagsturene
Bussen afgår fra Holstebro Museum, Museumsvej 2B.

På turene bliver der serveret en kop kaffe/te med kage. Vi er tilbage ved museet omkring kl. 22. Pris 125 kr. for medlemmer; 150 kr. for ikke-medlemmer (plus 4,75 kr. i gebyr pr. billet). Af hensyn til bussen og traktementet er billetkøb nødvendigt.

Ved spørgsmål ring på tlf. 21 18 78 69. Sidste tilmeldingsfrist er mandag den 27. april 2020.

Turene gennemføres ved min. 40 deltagere, og deltagerantallet er begrænset til 54 deltagere.