Verdens farligste dyr - fra virkeligheden

ARRANGEMENT FOR BØRN / FAMILIER
Arrangementet er udsolgt!
Kom og hør Sebastian Klein fortælle om verdens farligste dyr - fra virkeligheden. Som en god start på sommerferien tager Sebastian os på sin medlevende måde med ind i en verden befolket med farlige dyr.

Han elsker dyr, der skræmmer mennesker. Sebastians favorit er tigeren. "Fordi den æder mennesker, og så er den sindssygt flot", siger han. Lidt vildt! Tør du høre nogle af Sebastians historier fra det virkelige liv?

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Lørdag den 26. juni 2021 kl. 11.00 (dørene åbnes kl. 10 - kom gerne i god tid!).

Det er gratis at deltage i arrangementet med Sebastian, men der kræves forudgående bestilling af billet.
Der er begrænset deltagerantal.

Arrangementet foregår udendørs. Medbring gerne tæppe til at sidde på og tag tøj på efter vejret.

Når Sebastian har fortalt sine farlige historier, kan I besøge museet og gyse videre over de mytiske væsner i udstillingen 'Drager og andre mytiske væsner'.

Børn og unge under 26 år har altid gratis adgang til museet. Voksne koster 110 kr.