Medlemsinformation

Bliv medlem af Holstebro Museumsforening og få adgang til mange fantastiske fordele!

Bliv medlem

• Gratis adgang med en ledsager til Holstebro Museum (fra 1. februar 2021 med en fast ledsager).
  • Gratis adgang til foredrag på museet med en ledsager efter eget valg.
  • Modtager hvert år i juni årsskriftet "Vi fortæller" med artikler om byens og egnens historie.
  • Modtager tre gange om året Holstebro Museums aktivitetsprogram.
  • Modtager en julegave i form af en af Holstebro Museums publikationer.
  • Mulighed for at deltage i kulturhistoriske ture under kyndig ledelse af Holstebro Museums medarbejdere.
Som medlem er du med til at arbejde for udbredelsen af kendskabet til Holstebro Museum og styrke dets placering i lokalsamfundet.

Holstebro Museumsforening blev stiftet den 30. juni 1930 og har i dag ca. 650 medlemmer.

Se vedtægter for Holstebro Museumsforening her.

Spørgsmål om medlemskab besvares på Holstebro Museum.
Tlf. 21 18 78 69 eller send en mail til info@holstebro-museum.dk

Et medlemskab af Holstebro Museumsforening koster 300 kr. om året for perioden 1. februar-31. januar og gælder for to personer.

Betales via bankoverførsel til reg. 7600 kontonr. 4038279 Vestjysk Bank, Holstebro eller via Mobilepay nr. 910831.