Karantæne

Corona-tiden kommer på museum for første gang.

Den 11. marts 2020 lukkede statsminister Mette Frederiksen store dele af Danmark ned for at undgå, at for mange blev syge af den nye corona-virus. Med et blev alle danskeres hverdag ændret, og de fleste af os skulle blive hjemme hele dagen. Hvordan oplevede vi hver især den tid?

Udstillingen om corona viser glimt af den hverdag, som folk har haft under karantænen. I udstillingen kan man gå på oplevelse i de mange genstande, der viser, hvordan vi levede, og de vil forhåbentlig vække minder hos gæsterne.

Udstillingen er resultatet af et godt samarbejde mellem Holstebro Museum og Antropologistuderende fra Aarhus Universitet.

Udstillingen om karantæne-tiden er et nyt kapitel i udstillingen 'Det eventyrlige Loft'. Når Karantæne-udstillingen slutter til december 2020, vil den faste udstilling komme op igen.

Udstillingen kan opleves på Holstebro Museum i perioden 26. juni - 13. december 2020.